Close

Dance, little Baby, dance up high! Never mind, Baby mother is by. Crow en caper, caper and crow, There, little Baby, there you go!

Up to the ceiling, down to the ground. Backwards and forwards, round and round;

Today you are you! that is truer than true. There is no one alive who is youer than you!

Over

Het jonge kind leert door het fysiek aan te spreken. Als juf zijnde, weet ik hoe belangrijk de woordenschat is voor de verdere ontwikkeling van het kind. De aanpak die ik hanteer om de woordenschat-ontwikkeling te vergroten, is een gestructureerde manier (thema) waarin een dansles en de woorden die er mee samen hangen passen binnen de belevingswereld van het kind. In een kleine groep of individueel. De ontwikkeling van de kinderen worden bijgehouden en maandelijks besproken met de ouders, ook is er contact met de leidster of leerkracht.

d-a-y is er voor jonge kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar die Nederlands of Engels als tweede taal leren of Nederlands of Engels als nieuwe taal leren. Kinderen van expats die voor langere periode op Ibiza wonen.

Blije kinderen, veel enthousiasme, lekker dansen en dus volop in beweging en ontwikkeling!

 

img_4876

Wanneer

  • Dansles voor 4+   Wanneer Dinsdagmiddag 17.15 – 18.00   Waar La Muella Ibiza
  • Dansles voor 3+  Wanneer Donderdagmiddag 16.15 – 17.15   Waar La Muella Ibiza
  • Dansles voor 2+  Wanneer Dondermiddag 17.15 – 18.00   Waar La Muella Ibiza

Selina

Mijn naam is Selina van Hulzen-Heitman, ik ben getrouwd en moeder van 3 jonge kinderen. In september 2015 ben ik samen met mijn man en onze drie kinderen naar het noorden van Ibiza verhuisd. De afgelopen jaren heb ik part-time mijn eigen Montessori-onderbouwklas (kleuters) gehad in combinatie met het coördineren van een taal-programma (VVE) voor peuters en kleuters in stadsdeel Zuid van Amsterdam. Ik heb jarenlang op hoog niveau voornamelijk klassiek ballet gedanst, en gaf in Amsterdam sinds een aantal jaar danslessen aan peuters en kleuters bij DanspeutersDans en DanskleuterDans.

Ik ben na een aantal maanden de tijd te hebben genomen om te settlen op het eiland weer met veel plezier danslessen voor kids gestart.

Contact

Voor vragen over de lessen, kosten of gewoon wat extra informatie kunt u mailen naar info@d-a-y.nl

captcha