Close

Allow yourself to dance with life, just as the ocean dances with the moon.

d-a-y Barreconcept

Barre combineert precies dat wat Selina leuk vindt: Pilates, Yoga en Ballet en dan ook nog op de lekkerste uptempo muziek. Door de muziek vergeet je hoe hard je aan het werk bent. En het doet echt iets in je hoofd: het maakt je blij, ontspant en zorgt dat je nergens anders aan denkt.

Barre is voor iedereen die net als Selina houdt van een healthy lifestyle en je fit voelen. Barreconcept is flow-y workout waarin de basis elementen de drie disciplines gecombineerd worden, 50 min. trainen is het tijd om te eindigen met een fijne stretch. 

 

Wanneer

Soon to be announced, Nieuwe locaties in het noorden van Ibiza, stuur gerust een berichtje voor meer info. 

Selina

Selina van Hulzen-Heitman is vanuit Amsterdam naar het eiland Ibiza verhuisd in September 2015. Samen met haar man en drie kleine kids. Na een paar maanden settelen heeft ze haar werk als (kinder) dansjuf weer opgepakt en is daarnaast gecertificeerd Barreconcept instructrice. 

In Amsterdam heeft Selina jarenlang als Montessori juf gewerkt, voornamelijk in de onderbouw. Daarnaast gaf zij danslessen aan peuters en kleuters voor Carly Verkerk- Wassenaar “DanspeuterDans” (2 tot 3jarigen) en “DanskleuterDans” (4 tot 6jarigen). Toen zij een paar maanden op het eiland zat begon het gemis van het lesgeven.

Op het moment geeft zij daarom ook kids danslessen, Barreconcept lessen, engelse les op de lokale school en Nederlandse les op de Internationale school https://www.facebook.com/NederlandselesopIbiza

Als klein meisje werd dans al snel een groot onderdeel van haar leven. Klassiek Ballet was haar focus en later kwamen daar ook andere stijlen bij. Totdat Selina zwanger werd van haar eerste zoontje danste zij op hoog niveau bij onder andere Lucia Marthas dansacademie (2010). Na de geboorte van Mads is zij verder gegaan met (Bikram) Yoga en heeft zij zich verdiept in Pilates, voor haar de beste manier om snel te herstellen na de zwangerschap.

Met het beoefenen van Yoga en Pilates kwam toch het gemis van een fijne (muzikale) flow. Dus na de geboorte van haar dochtertje Lou (2013) kon ze aan de slag bij Danspeuter en Danskleuter dans in Amsterdam.Uiteraard werd er ook veel gedanst in haar Montessori klas, en daar ontstond het project Dans & Taal waarbij kinderen met Nederlands als tweede taal les krijgen vanuit beweging en dans.  

Nadat baby nummer 3, Zeger (Ziggy) geboren was (2015) zijn Selina en haar man + kids naar Ibiza verhuisd. Omdat zij graag ook de tiener meiden wilde gaan lesgeven is zij haar training in BarreConcept® bij Fitness Guru Emma Newham in London, UK gaan volgen.

 

Teeki

Lets all support the amazing Teeki brand, very proud to be an ambassador

Teeki is an eco conscious activewear line

We dance to a different beat, stretch with the yogi, run to the highest peaks, hike in unexplored territories, and swim where the ocean becomes one. we are teeki. We take water bottles and turn them into clothes, giving them purpose again through an eco-friendly process. We support you with your active lifestyle and adventures; yoga, gym, workout, surf, sports, dance, flow and constantly moving forward with your body, mind, and spirit.

** Want to order yours? Please click below and get your 10% off
Eco consious acvitve wear TEEKI

Contact

Voor vragen over de lessen, kosten of gewoon wat extra informatie kunt u mailen naar info@d-a-y.nl

captcha